tiistai 17. syyskuuta 2019

Tasausleikkaus asiakkaalle

Tänään teimme tasausleikkauksen ensimmäistä kertaa asiakkaalle. Oli tosi jännittävää lähteä leikkaamaan asiakkaan hiuksia, koska olemme ennen leikanneet vain harjoituspäitä. Leikkaus onnistui kuitenkin hyvin.
Ensin kampasin hiukset ja analysoin hiuksen ja hiuspohjan. Asiakkaalla oli hento ja kuiva hius. Sitä oli myös käsitelty permanentilla. Valitsin kosteuttavan BC Bonacuren Moisture shampoon ja Goldwell Dualsences Ultra Volume hoitoainetta. Pyyhekuivaan hiukseen valitsim Ultra Volume hoitosuihkeen ja Rich repair seerumia.
Sitten lähdimme pesemään. Kun hiukset oli pesty, selvitetty ja laitettu hoitoaineet aloin tehdä ristipääjakoa. Kun jako oli tehty, ositin takaosan vaakaosiolla, koska halusin leikata suoramuotolinjan. Sormien asentoa pitää treenata koska hieman sormet olivat menneet väärään kulmaan, mutta opettajien avulla lopputuloksesta tuli hyvä.
Sitten lähdin leikkaamaan mittapituutta, jonka avulla lähdin leikkaamaan hiuksia. Kun pääsin korvan tasolle asti, otin myös etuosasta hiuksia. Kun etuosa oli myös leilattu aloin tehdä tarkistusleikkausta. Kun tämä oli tehty, kampasin hiukset kasvojen eteen ja leikkasin hiukset siitä. Kun tämä oli tehty, tarkistin tasaisuuden kun asiakkaalla oli leuka rintaan, pää taivutettuna oikealle ja vasemmalle. Sitten kuivasin hiukset föönilla ja aloin pointtaustekniikalla käymään hiusta läpi. Kun hius oli käyty kokonaan läpi, viimeistelin hiuksen tekemällä sivujakauksen ja tekemällä siitä hollantilaisen letin.







 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö