tiistai 3. joulukuuta 2019

Asiakaspäivä

Tänään meillä oli omia asiakkaita koko päiväksi.
Itselläni oli kaksi asiakasta joille tein hiustenleikkauksen.
Ensimmäiselle asiakkaalle tein A-muotolinjaisen leikkauksen ja sitten kerrostin hiukset takaosassa kehällä ja sivut con cavella.
Ensin pesin hiukset ja tein ristipääjaon. Sitten jaoin takaosan vinoohin osioihin osioihin ja lähdin leikkaamaan huonoja latvoja pois. Kun tämä oli tehty ja sivut oli myös leikattu tein ristipääjaon uudestaam mutta nyt tein kruununalueesta niskaan sisäkehäosan keskijakauksen kummallekkin puolelle. Sitten leikkasin siihen mittapituuden ja lähdin leikkaamaan takaosaa. Kun se oli tehty leikkasin etuosat con cavella ottaen jaon kohdalta kolmion muotoisen osion toin sen pystysuoraan ylös ja leikkasin. Sitten vielä kuivasin hiukset ja pointtasin latvat.
 

Toiselle asiakkaalle tein tasamittaisen muotolinja ja pienen porrastuksen.
Ensin pesin hiukset ja tein ristipääjaon. Sitten tein niskaan vaakasuoran jaotuksen ja lähdin sen mukaan leikkaamaan muotolinjaa. Kun muotolinja oli valmis tein ristipääjaon uudestaan. Aloin porrastamaan takaosaa matalalla porrastusotteella liikkuvalla mitalla. Kun takaosa oli leikattu siirryin sivuosiin. Ne leikkasin niin että otin vino-osion toin sen taakse ja pointtasin sitä hieman. Kun tämä oli tehty aloin porrastusotteella pointtaamaan takaraivon hiuksia jotta porrastus ei olisi niin selkeä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö