torstai 23. tammikuuta 2020

Värimalli

Tänään meillä oli ensimmäinen mallipäivä värikurssilla. Teimme sen Venlan kanssa parityönä

Asiakkaan toiveissa oli väri joka olisi lähempänä omaa väriä sekä lyhyempi hiusmalli
Ensin konsultoimme asiakkaan kanssa hänen toiveistaan. Sitten täytimme arviointilapun. Meidän piti arvioida asiakkaan hiusten tummuus, väri ja sävy. Päädyimme 8N tyveen ja pituudet 7R.
Sitten päätimme asiakkaan ja opettajan kanssa tulevan värjäyksen värin. Päädyimme laittamaan tyveen 6N@GB kestoväriä ja 6% hapetetta yhteensä 100ml 1:1. Päädyimme siihen väriin koska tyvi haluttiin peittää ja että pituuden väri sopisi tyveen paremmin. Valitsimme hapetteen 6% koska halusimme peittää harmaat tyvestä. Pituuksiin laitoimme 7NA ja 7BG ja hapetteena Colorance. Nämä olivat kevytvärejä ja massaa teimme 120ml 1:2.
Levitimme ensin tyvärin takaosasta etuosaan edeten ja annoimme sen vaikuttaa 30min. Sitten siirryimme pituuksiin ja levitimme sen samalla kaavalla ja annoimme sen vaikuttaa 20min. Sitten emulgoimme värin pois ja sen jälkeen pesimme hiukset herkälle hiuspohjalle tarkoitetulla shampoolla ja Colour extra rich hoitoaineella.

Sitten aloimme leikkaamaan hiuksia. Jaoimme takaosan puoliksi ja porrastimme sisäkehäosan avulla niskan korvan korkeudelle saakka. Sitten kerrostimme loput takaosasta sisäkehäosan avulla. Korvalliset leikkasimme vapaalla kädellä. Etuosat jaoimme myös kahteen osaan vaakatasossa. Alaosan porrastimme ja otimme mitan aikaisemmasta porrastuksesta. Yläosan kerrostimme ja otimme aiemmasta kerrotuksesta pituuden. Sitten saksikampatekniikalla ohensimme etuosia ja trimmerillä kävimme hiusrajan läpi. Viimeistelimme kampauksen suoritusraudalla.

 ENNEN:
 












JÄLKEEN:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö