tiistai 12. toukokuuta 2020

Työssäoppiminen 12.5

Viimeisenä etätyössäoppipäivänä tein vielä yhden kampauksen. YpuTube oli vahvana inspiraationa tässäkin kampauksessa. Halusin hieman haastaa itseäni ja tehdä tässä kampauksessa jotain uutta, ja panostaa erityisesti muotoon ja painopisteeseen.

Ensin tein etuosan osituksen. Tein sivujakauksen ja sitten siitä jakauksesta oikealle korvalla osituksen. Loput hiuksista kiinnitin ponihännälle. Sitten piti keksiä mistä teen valkin jota kampaukseen tarvittiin. Opettajan neuvolla päätin kokeilla villasukkaa, ja sehän oli oikein hyvä valkki. Laitoin valkin ponihännän latvaan ja lähdin pyörittämään hiuksia valkin ympärille. Kun valkki oli tyvessä kiinnitin sen kunnolla pinneillä kiinni. Sitten levitin hiusta valkin ympärille jotta se ei paista sieltä läpi ja kiinnitin hiukset pinnillä kiinni. Silotin nutturan ensin jotta kaikki pikkuhiukset saataisiin pois. Sitten vapautin etuosan ja aloin tekemään lettiä. Tässä halusin haastaa itseäni ja kokeilla neljänlettiä jota en ole ennen tehnyt. Ja sekin onnistui mielestäni hyvin. Silotin kampauksen tupeerauskamman haarukkapäällä ja lakalla.

Kampaus onnistui mielestäni todella hyvin. Sain nutturaan kaipaamaani volyymia js pyöreää muotos. Letti onnistui myös hyvin ja olen siihen todella tyytyväinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö