maanantai 4. toukokuuta 2020

Työssäoppiminen 4.5

Nyt oli hieman vapaampi aihe etätyössäopissa. Sain tehdä kampauksen, joko opettajan antamien inspiraatiokuvien avulla tai sitten sai etsiä itse sellaisen kampauksen jonka halusi tehdä. Minulla oli jo muutama kampaus valmiina jotka halusin tehdä. Joten valitsin yhden niistä.

Ensin harjasin hiuksen sileäksi. Sitten korvalta korvalle osituksen. Sitten tein vaakaosion korvan korkeudelta. Alimmaisen osion jätin auki, muut osiot laitoin kiinni pois tieltä. Auki olevan osion laitoin matalalle ponihännälle aivan oikealle puolelle. Sitten päästin toisen takaosion alas ja laitoin sen myös ponihännälle mutta vain vasemmalle puolelle ja korvan korkeudelle. Sitten alemman ponihännän jaon kahteen osioon ja lähdin nyörittämään niitä. Sitten avasin nyöritystä jotta siihen tulee volyymia. Sitten vein osion toisen ponihännän ali ja sitten kiepautin yli ja kiinnitin sen pinnillä. Osion hännän taitoin piiloon. Sitten toisen ponihännän laitoin toisen osion päältä ja sitten alta. Hännän taitoin jälleen piiloon. Sitten otin oikean puolen etuosasta n. 1cm paksuisen osion ja vein sen taakse nutturan päälle. Taitoin osion pään nätisti jotta se sopii jo olevan nutturan sekaan. Vasemman puolen etuosion tupeerasin tyvestä ja vein nutturaan. Taitoin tämän osion pään myös nätisti nutturaan. Sitten se oikeanpuolen etuosa jota en vielä aikaisemmin ottanut niin nyt nypin sitä hieman ja vein nutturaan. Jälleen taitoin sen osion pään siihen nutturan kohtaan joka tarvitsi vielä täytettä. Sitten otin kampauskamman ja lakan ja aloin viimeistelemään kampausta.

Mielestäni kampaus onnistui hyvin ja se oli yllättävän helppo tehdä kun katsoin YouTubesta muutaman ohjeen. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

 

 Tässä kuvat osituksista jotka tein
 


Ja tässä kuvat lopullisesta kampauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö