torstai 19. syyskuuta 2019

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tänään tein asikkaalle porrastusleikkauksen. Aluksi se oli vaikeaa, koska asiakkaalla oli erittäin pörröinen ja kihara tukka. Mutta kyllä se lopulta lähti menemään hyvin ja olin tyytyväinen lopputulokseen.
Aluksi analysoin hiuksen ja hiuspohjan. Hius oli kuivaa ja rakennevaurioitunut monista kaupan väreistä. Hiuspohja oli erittäin kuiva, kuivaa iho lähti paljon. Käytin BC Bonacuren Moisture shampoota ja hoitoainetta. Sen lisäksi, käytin Goldwell Dualsencesin Just smooth hiusmaskia. Kun hius oli pesty käytin Just smooth hiusseerumia, jotta hiuksesta saadaan helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Laitoin myös Rich Repair jätettävää hoitosuihketta. Tämän jälkeen lähdin tekemään ristipääjakoa, mutta tein sen vaan etuosiin. Kun ne oli ositettu otin keskijakauksen kohdalta ohjurin, jonka avulla leikkaan hiusta. Sitten tein vaakasuoraan jaon takosaan, josta leikkasin muotolinjan. Kun muotolinja oli leikatti leikkasin ohjuriin mittapituuden. Sitten lähdin järjestyksessä leikkaamaan liikkuvalla mitalla takaosaa. Kun takaosa oli leikattu siirryin etuosiin ja etuosan mittapituutena käytin jo leikattua hiusta takaosasta. Kun hiukset oli kokonaan leikattu, kävin hiuksen läpi
Sitten föönasin pyöröharjan kanssa hiuksen suoraksi ja kiiltäväksi. Tämän jälkeen suoristin hiuksen vielä. Tein myös hollantilaisen letin hiuksen etuosaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö