torstai 13. helmikuuta 2020

Värimalli 13.2

Tänään tein miesten hiuksiin vaaleita ja tummia raitoja. Leikkasin hiukset myös.

Ensin konsultoimme ja päädyin käyttämään Goldwellin Silklift Strongia. Hiusta ei oltu värjättu joten hius vaalenisi sillä hyvin. Käytin 9% hapetetta koska haluttiin kolmen asteen vaalennus. Ensin tein raidat vapaalla kädellä ja pesupaikalla sävytin ne Goldwellin Express Toningilla sävyissä 9 silver ja 9 creme. Raidoitus ei kuitenkaan onnistunut vaalennuksesta tuli tasainen ja sävytys ei ollut tarpeeksi kylmä.

Sitten päädyimme raidoittamaan tummempia raitoja folioiden kanssa jotta saataisiin raitaa hiukseen. Käytin Topchic 6N ja 3% hapetetta koska nyt värjättiin tummemmaksi. Annoin raitojen vaikuttaa 20min sitten otimme ne pois ja aloimme sävyttää KC velvetyblond 912 sävyllä ja KC luxima men 7-8 sävyllä. Käytin 1,5% hapetetta.  Levitin sävytteen peilipaikalla ja annoin vaikuttaa 20min. Sitten pesin hiukset Blondes ja Hinghlights shampoolla ja hoitoaineella.

Sitten kuivasin hiukset ja aloin leikkaamaan koneella 6mm tallalla hiusten takaosaa. Sitten loput hiuksista leikkasin saksi-kampatekniikalla. Hiusrajat ja pulisongit ajoin trimmerillä.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö