perjantai 14. helmikuuta 2020

Värimallit 14.2

Tänään oli jälleen mallipäivä. Tein kaksi asiakasta tänään, toiselle tyvi-pituusvärin ja toiselle muutaman vaalean raidan etuhiuksiin.

Ensimmäiselle asiakkaalle tein tyvivärin, ja siihen käytin 4N ja 4V kestoväriä. Niiden kanssa käytin 6% hapetetta jotta saimme harmaata piiloon. Massaa tein 40ml laitoin 20ml hapetetta 10ml 4N ja 10ml 4V. Sitten levitin massan tyveen ja sen jälkeen lähdin sekoittamaan pituuksiin väriä. Siihen käytin Colorance kevytväriä ja käytin 4VV ja hieman VV ja RR mixiä. Käytin colorancen omaa hapetetta. Tein massaa 90ml hapetta laitoin 60ml 4VV laitoin 20ml, VV mixiä 7ml ja RR mixiä 3ml. Sitten levitin sen hiuksiin ja annoin vaikuttaa 20min. Emulgoin värin ja sen jälkeen pesin colour shampoolla ja hoitoaineella.

Värin jälkeen leikkasin asiakkaan hiukset porrastamalla takaosan korvaan saakka. Sitten yhdistin porrastetun osan ei leikatuun osaan. Asiakas halusi otsatukan joten ositin sen kastoin ja kuivasin alaspäin. Sitten leikkasin pointtaamalla hiukset nostamalla ne kamman avulla. Sivuosat leikkasin porrastamalla ne ja yhdistin otsatukkaan. Viimeistelin kampauksen föönaamalla kruununalueen jotta sinne saadaan volyymia.

 

 














Päivän toiselle asiakkaalle tein vaalennusvoiteella vaaleita raitoja hiusten etuosaan, jotta harnaat häivyttyisivät paremmin.  Käytin vaalennusvoidetta koska asiakkaalla oli permanentti.
Tein massaa 30ml laitoin 20ml 1,5% hapetetta ja 10ml vaalennusvoidetta.
Tein viisto-osioita, oikealle puolelle neljä ja vasemmalle puolelle kaksi. Tein raidat folioiden avulla ja vaikutusaika oli 5minuuttia. Sitten huuhtelin sen pois ja sävytin soft colorilla 10BS.
Sitten pesin blondes and highlights shampoolla ja hoitoaineella. Pyyhekuivasin hiukset ja laitoin Curly twistin Curl splash 3 hiuksiin ja softerin avulla föönasin hiukset.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö