torstai 7. toukokuuta 2020

Etäoppiminen 7.5

Tänään saimme tehtäväksi tehdä föönia ja pyöröharjaa käyttäen harjoituspäälle kiharat.
Jälleen YouTube oli pelastaja koska sieltä löysin helpon tutorialin miten saan nätit kiharat pyöröharjalla ja föönilla.

Työtarvikkeet joita käytin:
Cutrin Extra strong hairspray
Cutrin Iconic Multispray
Tupeerauska
Kiharapurtistimet
Fööni
Keskikokoinen pyöröharja
Kampausharja
Klipsit


Ensin kastelin hiukset märäksi. Sitten kuivasin sen siihem pisteeseen että se on hieman kostea. Suihkutin Cutrinin monitoimisuihketta alle, jotta kihara pysyy paremmim.
Ensin tein neliön muotoisen osituksen pään päälliosaan. Sitten tein korvalta korvalle osituksen. Sitten tein vaakaosituksen niskaan joka oli aika pieni, jotta pyöröharja menee helposti sen läpi.

Ostitukset jotka tein:
 

 

Käytin keskikokoista pyöröharjaa. Otin osion ja ensin vedin muutaman kerran harjan siitä läpi ja puhalsin föönillä. Sitten vein harjan osion ali ja vein osion lopun harjan ali ja sieltä päälle, vähän kuin muotoiluraudan kanssa. Sitten lähdin vetämään harjaa osion läpi ja kun pääsin latvoihin asti jäin pyörittämään harjaa jotta latvat taipuvat nätisti. Sitten pyöritin koko osion harjan ympärille tyveen saakka. Tyvellä puhalsin ensin kuumaa ilmaa ja sitten kylmää ilmaa jotta kihara asettuu. Sitten pyöritin osion pois harjasta ja keräsin kiharan takaisin sormikiharan tavoin ja kiinnitin kiharapuristimella. Näin varmistin että kihara pysyy. Tätä jatkoin koko takaraivon. Sitten siirryin sivuosiin. Tein ne samalla tavalla. Päälliosan osion vedin puoliksi niin, että tein osituksen kulmasta kulmaan. Vedin siis oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan osituksen. Näin varmistin että kruununalueella on osio päällä. Tein kiharan niihin samalla tavalla kuin muihinkin.
Tässä kiharat föönattu ja kiharapuristimilla kiinni:
 

Sitten lähdin ottamaan puristimia niskasta pois koska ne olivat jäähtyneet siellä jo kauan. Kun otin puristimen pois tupeerauskamman haarukkapäällä kävin kiharan läpi ja sain kaikki pikkuhiukset kiharaan mukaan. Kun olin tyytyväinen jokaiseen kiharaan aukiharjasin niitä sormieni avulla. Ja kun ne olivat hyvät suihkutin lakkaa niihin ja kampaus oli valmis.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö