perjantai 8. toukokuuta 2020

Tuotesarja

Maria Nila on täysin vegaaninen hiusten hoitosarja joka käyttää paljon luonnollisia ainesosia esim arganöljyä, leväuutetta ja karhunvatukkaa. 
He tuottavat ilmastoa ajatellen tuotteensa Ruotsissa.
Jokaisessa tuoteperheessä on oma aktiviinen osa minkä takia jokaiselle hiustyypille löytyy sopiva tuote.
Tuotesarjaan kuuluu Luminous Colour, Structure Repair, True Soft, Pure Volume, Sheer Silver ja Head & Hair Heal.  Jokaisessa näissä tuoteperheissä on myös Colour Guard Complex mikä auttaa säilyttämään väriä ja suojaa myös hiusta.
Kaikki Maria Nilan tuotteet sisältävät Colour Guard Complexin joka auttaa säilyttämään värin paremmin. Kaikissa tuotteissa on myls UV-suoja.

Tässä tuoteperheessä on paljon lääkitseviä ainesosia jotka ehkäisevät hiustenlähtöä, hilsettä, hiuspohjan kuivumista ja näiden lisäksi ne aktivoivat hiustenkasvua.
Tuoteperheeseen kuuluu shampoo, hoitoaine ja hiusmaski.
Tässä tuoteperheessä aktiiviaineena toimii muutama eri aine, aloe vera joka auttaa saamaam hiuspohjan parempaan kuntoon, piroctone olamine joka tasapainottaa hiuspohjaa sillä se ehkäisee hilsettä aiheuttavien bakteerien syntymistä. E-vitamiini pehmentää ihoa ja lisää kosteustasapainoa, eri aminohappoja jotka vahvistavat yksittäisten hiusten rakennetta ja ne lisäävät myös verenkiertoa hiustuppeem mikä auttaa hiusten kasvua ja parantaa niiden laatua.
Shampoota ja hoitoainetta voi käyttää päivittäin.


Shampoo hierotaan hiuspohjaan ja hiuksiin kunnolla ja huuhdellaan hyvin.  Shampoo vähentää hiuspohjan kutinaa ja ärsytystä. Shampoo aktivoo myös hiuksien kasvua.

Hoitoaine levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikutaa. Sitten huuhdellaan huolellisesti.

Jos käyttää hiusmaskia se levitetään pyyhekuivattuihin hiuksiin shampoon jälkeen ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sitten huuhdellaan ja laitetaan hoitoaine. Maskia voi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Tutustuin myös True Soft tuoteperheeseen.
Tämä tuoteperhe on erinomainen todella kuivalle hiukselle, sillä se pehmentää, kosteuttaa ja parantaa hiuksen rakennetta.  Aktiiviaineen toimii arganöljy joka teke hiuksesta sileät ja kiiltävät. Arganöljyn ansiosta tuotteet estävät hiusten sähköistymistä ja takkuisuutta. Tuoteperheeseen kuuluu shampoo, hoitoaine, maski ja hiusöljy.
Tähän tuoteperheeseen kuuluu hiusöljy mitä muissa tämän sarjan tuoteperheissä ei ole. Hiusöljy sisältää paljon arganöljyä. Öljy imeytyy nopeasti hiukseen mikä saa hiuksen tuntumaan samantien pehmeältä ja hävittää takkuja.


Shampoo pesee hellävaraisesti, mutta samalla kosteuttaa ja ravitsee hiussolukkoa. Shampoo sisältää arganöljyä mikä hellii hiuksia ja auttaa vähentämään sähköisyyttä ja pörröisyyttä.
Käyttö: Hiero shampoo hiuspohjaan ja hiukseen. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti

Hoitoaine kosteuttaa ja vahvistaa tehokkaasti kuivaa hiusta. Hoitoaine sisältää myös arganäöljyä, mikä antaa hiuksille kiiltoa.
Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa. Sitten huuhtele huolellisesti
Maski on hellävarainen ja kosteuttava tehohoito. Se ravitsee todella tehokkaasti hiusta lopputuloksena pehmeät hiukset. Arganöljy vähentää sähköisyyttä ja pörröisyyttä.

  • Käyttö: Levitä shampoo-pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10min. Sitten huuhtele huolellisesti pois ja käytä maskin jälkeen hoitoainetta. Maskia voi käyttää 1-2 kertaa viikossa

Tämä hiusöljy sisältää todella paljon arganöljyä mikä ravitsee tehokkaasti hiussolukkoa. Öljy tekee hiuksista pehmeät, kosteutetut ja kiiltävät. Öljy imeytyy hiuksiin todella nopeasti jonka avulla se vähentää pörröisyyttä ja sähköisyytta
Käyttö: Ota pieni määrä öljyö käteen ja työstä joko kosteaan tai kuivaan hiukseen. Voit joko kuivata föönillä tai antaa kuivua luonnollisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö