perjantai 24. huhtikuuta 2020

Työssäoppiminen 24.4

Tänään saimme tehtäväksi tutustua oman kylpyhuoneemme shampoo ja hoitoaine "varastoon" ja meidän piti tutkia millaisia tuotteita sieltä löytyy.

Minulla ei onneksi ole montaa erilaista tuotetta enää kylpyhuoneessa koska olen karsinut sieltä paljon pois.
Kaikista käytetyimmät tuotteet ovat Cutrin Bio+ Hydra Balance shampoo ja Goldwell Duallsences Just Smooth hoitoaine. Nämä ovat luottotuotteeni ja käytän niitä eniten. Shampoo pitää hiuspohjani puhtaana mutta kosteutettuna eikä kuivaa hiuspohjaa irtoa enää. Just Smooth hoitoaine saa hiukseni tuntumaan pehmeiltä ja ne selviävät suihkun jälkeen helposti erityisenä plussana hoitoaineessa on tuoksu, se on aivan ihana. Sitten sieltä löytyy KMS Colour Vitality shampoo ja hoitoaine. Näitä tuotteita käytän silloin, kun hiukseni ovat juuri värjätty. Nämä tuotteet säilyttävät värin todella hyvin. Ja jälleen plussana tuoksu on aivan mahtava.
Viimeiseksi kylpyhuoneesta löytyy Swartzkopfin Moisture shampoo ja hoitoaine. Ostin nämä itselleni koska tarvitsin kosteuttavia tuotteota, mutta nämä eivät sopineet yhtää minulle, joten poikaystävä käyttää niitä nykyään.
Siinä olikin kaikki shampoot ja hoitoaineet joita minun kylpyhuoneesta löytyy.

Sitten toisena tehtävä meidän piti jälleen tehdä föönikampaus.
Kastoin suihkepullolla hiukset hieman kosteiksi. Sitten jaoin hiukset vaakaosioon niskasta. Otin toiseksi suurimman pyöröharjan ja aloin alijännitteisesti föönamaan hiusosiota. Sitten siirryin korvan korkeudelle jota föönasin normaalijännitteisesti. Sitten siirryin ohimoiden korkeudelle ja takaosan föönasin ylijännitteisesti ja sivut alkjännitteisesti, koska en halunnut niistä muhkeita vaan istuvat. Päälaen föönasin ylijännitteisesti. Föönauksen jälkeen tyvitupeerasin kruununalueen. Suihkutin lakkaa ja aloin nyppimään osioita jotta niihin saadaan rakennetta ja muotoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten- ja hiuspohjanhoitonäyttö